Kattohuolto ripeästi ja laadukkaasti

kuva11Katon huolto kannattaa ottaa säännölliseksi tavaksi. Näin mahdolliset ongelmat havaitaan ajoissa ja katto kestää käytössä mahdollisimman pitkään.

Arvokkaan kattoremontin sijaan tiilikaton käyttöikää voidaan usein korottaa ja ulkonäköä kohentaa huomattavasti ammattilaisen suorittaman korkeapainepesun ja suojauskäsittelyn ansiosta. Kulunut tiilikatto on otollinen kasvualusta sammalille ja jäkälälle. Suojaamaton tiili imee myös sisäänsä vettä, joka murentaa sitä jäätyessään.

Suoja-aineet imeytyvät kattotiileen, jolloin siihen ei pääse tarttumaan haitallisia aineita. Tarkka korkeapainepesu valmistaa katon suojauskäsittelyyn. Ammattilaisen tekemä erikoiskäsittely vaatii myös ammattimaisen erikoispesun, sillä sammalen juurikasvu on saatava tapettua. Omatoiminen katonpesu ei tapa juurikasvustoa.

kuva44Pirkanmaan Painepesu hoitaa yksityisasuntojen ja taloyhtiöiden tiilikattojen puhdistukset ja suojaukset ripeästi ja laadukkaasti. Aineina käytämme tehokkaita ja kotimaisia Soledo Oy:n tuotteita. Ne ovat VTT:n testaamia ja tehokkaaksi toteamia. VTT:n mukaan ”suoja-aineen vaikutus perustuu siihen, että se alentaa tehokkaasti käsitellyn pinnan vedenimukykyä.

Suojauskäsittelyjä tehdään noin 10 vuotta vanhoille ja sitä vanhemmille katoille. Soledon-aineiden toimivuudelle annetaan 5 vuoden takuu. Katon käyttöikään vaikuttavat luonnollisesti myös omat säännölliset huoltotoimenpiteet. Katon huolto säästää selvää rahaa.

Soledo-Tiilisuojakäsittely

 

Ota yhteyttä, tulemme kartoittamaan sinunkin tiilikattosi pesu- ja suojaustarpeet!